HAPPY NEW YEAR! – Terugblik op het afgelopen jaar

Wauw... voor je het weet is het alweer 31 december, is het jaar voorbij en 2016 breekt aan. Een moment om even stil te staan bij wat het afgelopen jaar heeft gebracht. Waarvan werd je uitzinnig van vreugde? Waar keek je tegenop? Wat was de grootste uitdaging? Wat was het dieptepunt van het jaar? Wie heeft je het meeste verrast? Welke nieuwe vriendschappen heb je gesloten?

Naast het stilstaan bij wat geweest is, kijken we vooral ook vooruit: met welke gevoel begin je 2016? Heb je goede voornemens? Of intenties die je kunnen helpen in het nieuwe jaar? Waar heb je het meeste zin in? Wat word je grootste uitdaging in 2016? Wie ga je dit jaar wat extra liefde geven? Wat zijn je dromen voor komend jaar?

Het afgelopen jaar heb ik veel kansen gekregen, onder andere het volgen van een vinyasa teacher training. Ik heb mezelf op een andere manier leren kennen. Ik heb genoten van een heerlijke zomer in mijn huisje op het strand en van ontzettend veel lieve mensen om mij heen. Kinderen heb ik kennis laten maken met yoga: 'Juf, ik heb mij nog nooit zo relaxt gevoeld'. Ik hoop in 2016 mijn liefde voor yoga te mogen delen met nog veel meer mensen, jong en oud.

2015, je bent heel erg goed voor mij geweest!

Laten we er samen een magisch 2016 van maken, vol liefde, gezondheid, af en toe een goed glas wijn, dansjes op de tafel en heel veel fijne yogalesjes!

Happy New Year!

NAMASTE! ♡