Martine

RELAXT & HAPPY 

Het is altijd mijn droom geweest om mensen te coachen. Om vanuit ontspanning, de meest gelukkige versie van jezelf te worden. Als je relaxt bent ontstaat er ruimte om oplossingen te bedenken, creativiteit en kun je aan persoonlijke doelen werken.
Dit realiseer ik met mensen door middel van yogalessen & coaching sessies (Zen Jezelf). Ik organiseer workshops voor bedrijven met thema’s als work-life balance, leven vanuit je hart en mindfulness.

YOGA
Ik geef yogales, eigenlijk aan iedereen… volwassenen, kinderen, scholen, KDV/BSO, bedrijven en privéles.
Op mijn 17e volgde ik mijn eerste yogales, in het begin moest ik even wennen, maar al snel was ik verkocht. Ik studeerde pedagogiek en merkte daarna in mijn werk dat kinderen al op jonge leeftijd veel spanningen ervaren die op verschillende manieren geuit worden, zoals onverklaarbare buikpijn, gedragsproblemen en concentratieproblemen. Daar wilde ik iets aan doen…
”Minder denken, meer voelen. Een mini-retreat!”
Bij Dolfijn Wellness volgde ik de Kinderyoga Docentenopleiding. Ik werd zo enthousiast en ging bij Johan Noorloos de 200 RYT Vinyasa Teacher Training volgen en aansluitend de 200 RYT Yin Teacher Training.

”Minder denken, meer voelen. Een mini-retreat!”

COACHING
In mijn werk als coach heb ik de afgelopen 8 jaar veel ervaring opgedaan in het begeleiden van mensen, jong en oud. Vrijwel elke vraag of probleem komt voort uit stress. Ik geloof dat ontspanning de basis vormt om tot verandering te komen. Hiervoor heb ik diverse opleidingen en cursussen gevolgd en hierin blijf ik mij voortdurend ontwikkelen. Een greep uit de opleidingen die ik heb gevolgd of nog volg; Holistisch coachen, RET therapie, NLP, reiki, coach technieken, geweldloze communicatie en Ayurvedische head massage. Meer info? Stuur even een mailtje: info@martinehilverda.com

Veel liefs ♡
Martine Hilverda